Kajaconsulting

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Coaching

Diensten > Coaching

Wilt u anders leven?

- Wilt u meer voldoening vinden in wat u doet ?
- Moet u veel en bent u uzelf kwijtgeraakt ?
- Wilt u meer erkenning en waardering ?

Dan is persoonlijke coaching iets voor u !

In het coachingstraject wordt u zich bewust van onbewuste gedachten en patronen. U krijgt inzicht in wat u belemmert én stimuleert. U leert nieuwe kanten van uzelf kennen en krijgt een breder perspectief op uw mogelijkheden. Dat maakt dat u in beweging komt en de juiste stappen gaat zetten.


Personal coaching richt zich op:

- Hoe bouw ik meer
zelfvertrouwen op?
- Hoe krijg ik een betere balans tussen werk/privé en moeten/willen?
- Hoe vind ik het plezier in mijn werk terug?
- Hoe krijg ik meer erkenning en waardering?
- Hoe geef ik beter mijn grenzen aan?

Persoonlijke coaching is een begeleidingstraject dat geheel is afgestemd op wie u bent als persoon. Wie bent u? Wat wilt u? Wat kunt u? Wat zoekt u? En, belangrijker nog, hoe geeft u uw leven op zo'n manier vorm, dat u écht meer uit uw leven haalt?
Coaching is geen therapie. We gaan niet diep graven in het verleden. Alles wat zich afspeelt tijdens de begeleiding wordt gebruikt om opheldering te krijgen over uw coachingsvraag. Het is een spannend én inspirerend proces en zorgt ervoor dat u snel tot resultaten komt.


Wilt u meer uit uw leven halen?

KAJA CCC begeleidt mensen die effectief met meer plezier willen functioneren en communiceren in hun werk en persoonlijke leven.
KAJA CCC wil bereiken dat mensen vanuit hun eigen kracht zélf hun persoonlijke en professionele doelen bereiken.

Veel mensen leven niet vanuit hun eigen kracht. Ze leiden een leven zoals anderen dat van hen verwachten en vragen zich af: wie ben ik eigenlijk, wat wil ik of wat houdt mij tegen om te doen wat ik het liefste wil doen?
KAJA CCC kan u hierbij effectief, maar vooral ook duurzaam ondersteunen.
Duurzaam, omdat u leert om te gaan met vergelijkbare vragen in de toekomst. KAJA CCC helpt bij het (her)ontdekken van uw kwaliteiten, valkuilen en ambities zodat u effectiever gaat functioneren en communiceren en een passende volgende stap kunt maken.


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu